Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz DJ. Ru$y #11464 üzenetére

    Más vinyókkal jók a rackek,jól formáztad,kompletten rackbe téve usb-n nem egy ? IDE vinyókat nem kötöttem még rá átalakítóval,.úgyhogy ez ügybe nincs tapasztalatom,max csak 3,5" rackbe használtam usb-n,de ott nem volt gond. Szerintem particionálás , v hdd probléma topicban próbáld meg,ha csak itt más okosabbat nem mond.

    (#11465) nagyi2k: jó a T25M3 :K ,ütésállóba az egyik legstrapabíróbb,maga a gyártó is minőségi cuccokat csinál, 1 TB-osban nemtom milyen vinyó van benne,de elég neki ált.1 usb2 port is,ill adnak hozzá külön táp-power kábelt,ha esetleg mégsem. Akik korábban vettek 500-750-esbe mki elégedett volt vele. :K
    Másik mobilrackes megoldás se rossz,minőségi összetevőkkel,pl. új WD Scorpio Blue vinyó+ hozzá egy jó rack, topicjába találsz infót bőven.

    (#11470) ed019: ilyesmi? prémium kategóriás gyártó,de néha inkább főleg a designra fektetik a hangsúlyt... Usb2-es használathoz elvileg driver sem kell,meg kéne nézni mi okozhatja ezt: másik portokba dugni azokban jó-e, kábele nem-e tört meg,esetleg másolóproginál vmi el van állítva,v oprendszer energiagazd beállításai miatt állítja le,dobja el kapcsolatot, milyen a médialejátszóban vinyó állapota (pl.HD Sentinel) stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák