Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz V.Stryker #11618 üzenetére

    Tényleg érdekes...
    Mivel gyalultad le,a WD Quick Formatterrrel, v mással, NTFS filerendszerű maradt :F Smartware, Drive Utilities.... semmi nem ismeri fel? Azon a mh-i gépen más külső 2,5" vinyó megy, tied más XP-s gépen?
    Vinyó benne gondolom jó Sentinel szerint, áramot biztos kap ezek 500mA környékén esznek, pont amennyit usb2 tud, ha win7-en full jó,akkor nagy gond nem lehet vele.
    1SES drivert eltávolítod, újra rakod nem segít, 2 azon a mh-i gépen nincs vmi jogosultság korlátozás, 3 vírusirtó nem fogja és amiatt, 4 ha nem menet közben, hanem indítás előtt dugod rá úgy felismeri, 6 milyen gép az,vmi régi PC, tápja jó ? Néhány ötlet csak...de ezeket+fentieket is ki kéne próbálni, megnézni, h bővebb képet kapjunk, mert mondanám vidd vissza garis cserére, azt kész,de ha máshol full ok-s, akkor...
    Nem szokott általában WD-vel gond lenni, én is sokáig nyúztam XP alatt, minden ok volt vele :K
    ha regisztrálsz, akár WD-től is kérdezhetsz of english, szoktak válaszolni [link], tudásbázisukat is érdems átnézni, ha liksoft nem tud, bár szerintem ő is csak általánosságokba,ez spec eset.

    A gép lesz itt aludas,ottani XP, szerintem,azért is kéne fentit- másik XP,másik külső vinyó azon - kipróbálni, ha befagy, lassul, foghatja progi, vírusírtó is (Milyen NOD van fent,ha az?)...

    (#11617) kutyás01: láthatod, másnál Expansion bexart, bár ez a Backup Plus (korábbi Goflex) a prémium kategóriás elvileg, talán jobb vinyó kerül bele, háza is jobban össze van tákolva és megbízhatóbb ,v nem... :F Ami a korábbi Goflexnél is gond volt, h zárt műanyag burkolata miatt marháta melegedett,ez is ránézésre hasonlónak tűnik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák