Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz eerenczi #11696 üzenetére

    Haveromnak van ilyen, több mint 2 éve vette, akkor viszonylag elment,de már akkor is érdemesebb volt usb3-asat venni, burkolata masszív vastag műanyag, nála (másoknál is néha) eléggé melegedett nyáron,v aktívan terhelve. 500-640-es modellekben hdd-k, más szériákban is meghibásodtak többeknél, de ha 750-es, benne lévő Toshiba vinyó nem rossz,de rack stb. semmi extra,nyilván a célnak megfelel. 10k-ért gondolom itt PH-n, v máshonnan vetted használtam, ára tényleg jó. Gari mennyi van még,vinyó 100/100-as benne?

    (#11697) HunGab82: szinte majdnem mindegyik külső hdd alkalmas erre (néhány noname régi vezérlője nem volt pl. TV-ével kompatibilis és nem ismerte fel,de újaknál ált. nem szokott gond lenni), bőven elég 5400 rpm és usb2 sávszél is. :K (olyanról hallottam,h x óra üzem után vinyó melegedett és csökkent a teljesítménye,amiatt picit akadta a film, ezt figyelembe véve aluházas rack nyilván jobb ilyen téren,mint műanyag,v adott lejátszó usb portja volt gyatra és nem tudott megfelelő sávszél biztosítani, ill új médialejátszókon van már esata, usb3 csati, mostaniakhoz elég 2.0 is,de ha gyorsabbra dugok nyilván nem hátrány, új 4k és majd afeletti filmekhez biztos elkél majd a jövőben)
    2,5"-ről is simán megy HD film, tápgond sem szokott lenni - WD-nél főleg,mert azok kevés árammal indulnak - ,max akkor ha túl hosszú usb kábelt használsz, v TV usb portja annyira gyatra áramleadás terén...de ha nem fontos mobilitás, csak otthonra filmezéshez lesz, vegyél 3,5"-est. Filerendszerre kell még figyelni,h olyanra legyen formázva/újraformázva ,amit TV kezel (NTFS, v FAT32 )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák