Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz kovy79 #11714 üzenetére

    Alapvetűen szinte mindegyik ugyanúgy van beállítva, x perc után leáll, tehát legtöbbje szóba jöhet, ill adott eszköz ha leáll (TV-vel próbáltam), akkor külső vinyó is. Az, h padláson van és macerás felmenni lekapcsolni, hát...NAS-on nem próbáltam, ne tudom WD "megtartja-e" beállítását rádugva, de gondolom annak beállításáinal lehet konfigurálni. NAS topicba is kérdezz szerintem.

    (#11716) Blaise jó bizony :K , korábbi méréseknél olyan 120-130 MB/s körül tudtak (667 GB tányérokkal), ebben lehet vmi újabb szériás, nagyobb adatsűrűségű vinyó lehet (új 1 TB/ Platter Green, link). Megnéznéd Sentinelben milyen?

    #11717) TeeJay ez van... :U , ezért mondtam, akkor már inkább a 2 TB.osat. Biztos vmi költséghatékonysági oka lehet, egy méretre legyártják és csak tányérokat cserélgetik benne, v mittomén...Mostani 1 TB-osokban is 3 tányéros van. , mert vsz legyártottak egy rakatot NYÁK-ra integrált usb csatival, amit más célra nem tudnak értékesíteni , addig pakolják bele, amíg el nem fogy, holott rég kapható már az új 2 tányéros. De ettől eltekintve, azért jók a Passportok. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák