Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz bb0t #11845 üzenetére

    Nyilván más, ha izomból földhöz,falhoz vágod, jóval nagyobb erőhatás éri, mint a véletlenszerű leejtésnél, amire tervezve vannak. Nem hinném, h csak egyet bír ki , teszteltek korábban több modellt - Iomega, Silicon Power - , amelyek kibírták többszöri, akár nagyobb magasságból történő ejtést is.
    Ez a melegedés is főként nyáron gond kicsit, meg ha nagyon intenzíven hajtod, de napi pár óra használattól nem megy tönkre ilyen körülmények közt se (hosszútávon nyilván előnyösebb alacsonyabb hőmérséklet) :N ( enyémek is műanyag tok stb, 4x-5x fokon, de semmi bajuk) , + hőfokot figyelve lehet azért kontrollálni. Én vettem egy pár ezres usb-s mini noti hűtőpadot, nyáron arra teszem külső vinyót, frankón lehűti. ;)
    Minek szednéd szét, kötnéd satára, szinte usb3-on is ugyanazt tudja :F Ha meg annyira szétkapható kell, mobilrackes megoldás, el lett mondva.

    (#11854) Jamesch: nem rossz az a Buffalo, igazából szoftveres extrái, hw-es titkosítása miatt lehet érdemes megvenni - ha kellenek - , ill amit szaki mond 2 TB korlát is ott van routernél. Előbbire visszatérve lehet jobb megoldás 3,5"-be egy usb3-as alu mobilrack (buffalo műanyagnak néz ki)+ hozzá 2-3 TB vinyó (mit te választhatsz ki )....ajánlott hdd, [link], 3,5" rack

    (#11846) kapaca76: amit többiek mondanak, visszaolvasol, de ha már megkerestél, ment pü :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák