Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz WeeFeeri #11959 üzenetére

    Hát alapvetően belső hdd-re célszerűbb, az kap legalább vmi hűtést is, játékok mehetnek arra, mert SSD-n pl. pályabetöltés gyorsabb vmelyest, de gondolom az szűkös mérete miatt akarod másra pakolni.
    Sebesség, ha hdd-re teszed függ annak sebességétől (adatsűrűség, rpm-7200-as jobb progiknak) és csatlakozótól, usb3-on is szinte uazt tudja, mint Sata-n, de ha sokat , közel 24/7-ben nyomatnád, túlterhelés, túlzott melegedés elkerülése végett inkább belsőre pakold.(főleg ha vmi combos CAD,FEM tervező , Photoshop stb. progikat is használnál)
    Mekkora az az SSD, mert progok, ha ráférnek célszerű odapakolni, játékok mehetnek vinyóra ?

    (#11960) s3toraph: ej,ha jó kis kompakt követelményeket támasztottál, de akad pár ellentmondás:
    - vagy usb-ről kapja (2,5"), v külső 230 V-os táp adapteres (3,5"), kettőt mixelve még nem láttam :N
    - ha utóbbi nagyobb 3,5"-mél döntesz, inkább ár-érték arányt nézve 1,5-2 TB éri meg jobban
    - 2,5"-nél Y kábel nem baj, pont azért jó, ha usb2-be használod (pl. TV, v régebbi noti), akkor is stabilan menjen, mert néha előfordulnak fekpörgési gondok
    - ütésálló (+ akár vízálló) csak 2,5"-be van, 3,5"-est úgy kell elhelyezni asztalon fixen, ne történhessen vele gond, mert ha az leesik, az cumi, ill IoSafe gyárt abba is "csak" tűz-víz stb. állót is,de azok drágák (link)

    Ebben a hsz-ban össze lett szedegetve ez az, nézegesd át, találsz mind2 méretkategóriában, ill mobilrack, 2,5" ütésálló stb.-ben is altternatívákat. :K

    (#11961) flash- ezen nincs, burkolata műanyag, a a másik WD, a MyBook legalább szellőzőnyílásos, de ha fontos hűtés vegyél alu mobilrack+bele vinyót, v annál akad aktív - ventis hűtés - is, 3,5" rack topicba olvasgass bele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák