Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Lenry #12068 üzenetére

    Ha stabilan elmegy, felpörög róla, akkor lehet jól lesz, bár nekem is liksoft javasolta még annno (nála is rákérdezhetsz), h külső vinyókhoz alapból ajánlott stabil usb2 port, v Ykbel, h felpörgés idő megfelelő legyen, mert kevesebb árammal is elindulnak azért, de az hosszútávon okozhat problémát. Sentinelben a "3 Spin up Time" értéket kell nézni, az legyen jó e téren, de szerintem ha már elindul, megy stabilan, akkor nem lesz vele baj.

    (#12069) Kope91: első 2 uaz, 3. a Backup plus (korábban Goflex Desktop) komolyabb cucc, cserélhető - külön megvehető - interfaceekkel, de zárt műanyag háza miatt melegedett rendesen. Az új Expansiont itt topicba dícsérte vki, h ugyan nem nagy szám, de nála bevált és TV-s célokra tökéletesen megfelel.
    WD-ből is 3,5" Elements-re érkezett több panasz, a MyBook megbízhatóbb, bevált széria, eddig felsoroltakból egyértelműen azt ajánlanám, főleg fontos anyagokhoz. :K
    + amit #12060-ba írtam, mobilrackes megoldás is megfontolandó. :K
    Szemetek ahogy többiek is mondják, minden gyártónál előfordulnak, Seagate-nek is sok szériája xar, badsectorosodik stb., pl.új notimanb is most kezd behalni a pár napos 2,5" Momentus...az azért cinkes :U , 3,5"-be mostaniak nemtom mennyire megbízhatóak, de az is igaz adattárnak használva kisebb terhelést kapnak, vsz tovább bírják.

    (#12073) bigdady : 2,5" ide-usb mobilrack, google :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák