Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tomio #12352 üzenetére

    *-nál WD-re gondoltam, 2,5" 2 TB-ba csak az gyárt, az említett My Passport és WD20NPVT vinyókat, de azért egyértelmű volt szerintem...
    Ezt a fejparkolás dolgot meg nem kell túlreagálni annyira :N , láttak már 3,5" Green is 800 ezres értékkel vígan menni, régi Passportomban is több mint 100 ezer van, azt 100/100-as. Ha egyszer beállítod, más oprendszereken, TV-n stb. is műxik, ez lényegében firmware-be nyúl bele, azt módosítja, XP-den menne, linux, mac-en is tudsz windows futtani virtuális rendszerben stb., tehát elég 1x :K , amire te gondolsz, az a HD Sentinel, az állítja be adott gépen, rendszeren, máshol visszaáll gyári értékre, de mint mondtam nem kell túlreagálni, ill van az is tobb os.hez.
    2,5"-be mivel alig olcsóbbak a kisebbek, ár miatt sem érdemes manapság 1 TB alatt venni, 3,5"-be meg pláne. Linkekben benne volt, de itt van ajanlott hdd-k listája, + mobilrack topicok is meg lettek említve, itt is+gyári kompaktok is. A linkelt Delock rack meg 14,5" mm-es hdd-t fogadó képessége miatt lett csak megemlítve, mert a 2 TB 2,5" WD átlagnál (2 tányér 9,5 mm) vastagabb 4 db tányérral, itt is, topicokban is van más mobilrack alternatíva is, WD RED (NAS-hoz, de sima külső vinyóba is) 3,5", ahhoz olyan rack is kell, de arra is adtam alternatívát.
    Szal döntsd már el, h mi is kellene pontosan, akad alternatíva bőven, nem bonyolult ez annyira egyáltalán, talán kicsit te bonyolítod túl (v lehet sok infó, alternatíva kavart meg, azért bocs, ha így van...) - én kb.ennyit tudtam segíteni... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák