Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz SRII #13102 üzenetére

    Pedig legolcsóbb megoldás külön megvenni a notivinyót (500 GB alatt nem is érdemes) +hozzá házat=kompaktok, v amit te külső merevlemeznek nevezel ilyenek, csak gyárilag előre megépítve, előbbi is ugyanolyan jü megoldás. # 13055 hsz tudom ajánlani, ott Teejay össze is szedte jelenkeg kapható notivinyókat méret szerint, ill én is beraktam néhány kelendő kompaktot (WD My Passport), strapabíró, esetleg ütésálló kell, ADATA, Trancend Silicon Power cuccai, azokra is akad alternatíva. De sebessség tesztekkel és egyébbel van tele ezen uccsó oldal, pl, szerintem ha csak ezeket átolvasod máris sokkal beljebb leszel. ;)

    (#13103) @matthew@: Neked is fentieket tudom javasolni, általad össezállított listából a 3 WD ugyanaz, csak más a szín, de a vékonyabb, gyorsabb, jobban felszerelt Ultra széria se sokkal több , Toshibából elmegy a basic is, de akanak sokkal jobb modelljei [link], akár adathelyreállító szolgáltatással, ami családi archívumoknál fontos lehet., már csak ezzel is növelve megbízhatóságot, mert tönkrementel benne van még legjobb gyártók cuccainál is.
    Hitachi Tourók is jók,gyorsak, de fentebb vki azért vált meg tőle, mert egyszerű dizájn még se tetszett meg neki, ha ez számít.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák