Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    válasz King Unique #13846 üzenetére

    Gondok mindegyikkel akadhatnak, a kérdés csak az, hogy milyen körülmények között. :) Pl. én nem is nagyon hordoznám, csak arra kéne, amit a neve sugall, vagyis expansion-re. Ettől függetlenül persze fontos, hogy megbízható legyen, mert nem burokban lesz tárolva. :) Samsungokkal (az az M3-as, mintázott, 500 gigás lenne) nem voltak problémák? Már az is Seagate - az utóbbi akkor nem profitált a Samsung megvételéből? Miért írtad, hogy főleg az utóbbi időben nem jó választás a Seagate? (Bocs, de most nincs sok időm keresgélni!)

    Mostanában a Seagate külső HDD-je furcsa módon jóval drágább lett, mint a Samsung, és csak nemrég csökkent az ára.

    Az miért jó, hogy a NYÁK-ra van integrálva az USB? Vagy ellenkező esetben mi a baja?

    Mellesleg én olyat hallottam, hogy az A-Datákat viszik vissza a legtöbbet a szervizbe...

    A Seagate-tel amúgy elégedett voltam, a jelenlegi gépemben is az van, és az előzőben is jól teljesített. Tudom, azok belsők, és régebbi típusok.

    Van még egy külső Toshibám, eddig az is jól működik, halk is (semmit sem hallok, csak boot-olásnál halk kattanásokat), és az egyszerű kinézete tetszik is a fehér LED-del. A Samsung ezzel szemben elég "kövér", nem tudom, miért. A Seagate is lapos, tetszik. De még egy Toshibát szerintem azért nem lenne jó venni, mert figyelni kell, hogy ne keverjem őket össze; ha megjelölöm valahogy, akkor meg valszeg a kinézetén rontok (pl. valami széles befőzőgumit lehetne rátenni :) ). Amúgy cool lenne, ha két egyforma HDD pislogna egymás mellett, már volt szerencsém látni az ikertestvérével együtt dolgozni. :) A csomagolása jobb szerintem, mert egyrészt zárt a doboz, és nem az az átlátszó műanyagos, mint a Samsung, és még ott az Airbag-tasak is. Csak emlékszem, amikor vettem, kicsit bántam, hogy nem inkább a Samsungot vettem, a 3 év miatt is, illetve mert az "Seagate" (ezt az utolsó pillanatban tudtam meg, nem voltam naprakész, szóval semmi részlet nem volt meg).

    Teljesítménytesztek vannak valahol, amik megbízhatók?

    Egyébként, ha jól emlékszem, te régebben is nagyon a Samsung mellett álltál. :)

    [ Szerkesztve ]

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák