Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    válasz King Unique #13877 üzenetére

    Nekem nem fontos, hogy iPhone-os legyen, azt csak írtam, hogy olyan volt régebben talán. :) Amúgy a sajátomra, a Stor.E Basic-re gondoltam.

    Felmerült pár kérdés még bennem.

    A Toshibákat egyáltalán nem lehet akkor állítani, hogy milyen gyakran parkolják le a fejet? Olvastam a WD topikban, milyen elhasználódási problémákhoz vezethet akár egészen gyorsan is, meg hogy nem is lehet(ett?) minden esetben jól vagy egyáltalán beállítani. A Samsungnál, gondolom, akkor valami felhasználóbarát progi jár hozzá (magán a vinyón jön?).

    A másik, hogy tudod-e, hogy a Samsung 500 gigás mekkora cache-el van szerelve? Van, ahol 16 megával írják, nem nyolccal, és a gyártói honlapról nem tudtam meg, amikor néztem.

    A harmadik kérdésem, hogy USB hubon mennyire szerencsés használni két külső HDD-t? Itt most nem párhuzamos mentésre gondolok, hanem pl. egyikről-másikra másolásra.
    (Észrevettem egyébként, hogy amikor pl. a fényképezőt kötöm a gépre, akkor addig nem csatlakozik, addig nem látja a Windows, amíg a vinyó magához nem tér előtte - gondolom, valami egyeztetést le kell meccselniük, bár ez valszeg mindig csak egyszer zajlik le az eszközök között.)

    A negyedik pedig, hogy a Tuoro is SATA-USB átalakítós kialakítású?

    Most amúgy kezdek a Samsung felé hajlani, mert félek, hogy a Toshiba nagyon kopna, amennyiben nem állítható. Meg továbbra is bizonytalan vagyok abban, hogy két egyforma külső vinyóm legyen, bár tetszik is az ötlet. Csak lehet, hogy a végén még lecsúszom róla, akkor meg max a Toshiba marad, mert kb. az az elérhető még most, de mindkettő drágább, mint nemrég.

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák