Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Wazzo #13944 üzenetére

    Nem tudom a 2011 Macbook szérián van-e már USB3.0 (lehet nincs), mert amiket néztél az mind USB-s és sima 2.0-án tökmindegy fordulatszám, nem lesz annyival gyorsabb... :N Különben is 5400-as ajánlott külső adattárnak és mai nagy sűrűségű adattányérokkal azok is elég gyorsak. :K
    A másik...hát igen ahogy Mac, úgy kiegészítői is túlárazottak, most mondanám, akkor ezekre is legyen már pénz :D
    Amiket kinéztél, egyértelműen a 3. WD MyBook ajánlott (max átformázod NTFS-ről, mert Mac úgy tudom csak külső driverekkel tudja írni), megbízhatóság terén is jobb, mint a Seagate.
    WD-nek van külön Mac szériája, FW, Thunderbolt csatikkal, HFS+J fájlrendszerrel, de FW már ott is kikopóban van, 2,5" Passport Studion még meghagyták, Thunderbolt (van Macbookon) meg rohadt drága...

    Mivel 3,5"-ben nincs értelme USB2-es külsőt venni, esetedben USB3-mat meg lehet nem tudnád kihasználni, érdemesebb lenne külön megvenni egy 3,5" SATA II / III HDD-t + hozzá egy külső házat, amin van FW. Viszont az ilyen rackek manapság ritkábbak és soknál eSATA, USB3 is van rajta, ami még tovább növeli az árát, pl. [link].
    Érdeklődj Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja-ban is, hátha tudnak vmi olcsóbb racket ajánlani, esetleg ebay-en is körül lehet nézni, ez pl elég minőségi és dizájnos, ára se húzos ahhoz képest. (elfogyott)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák