Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz -boyscout- #14165 üzenetére

    Azért tehettél volna be vmi screenshotot fentebb említett paraméterekről, de ha minden ok, felület teszt is, akkor nagy baj nem lehet. Bár az aggasztó, h a WD saját tesztje sem fut le, HDS-t illetően akár maga a program is hibázhat új termékek esetében, annál legjobb ha saját - Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan - topikjában kérded meg a fejlesztőtőt, riportot küldesz neki, amiből ki tudja okoskodni mi lehet a hiba.
    Viszont, ha gyári WD teszt nem fut le, akkor az akár indok is lehet garis cserére, amit érdemes még most az elején meglépni, mert előfordulhat selejtes termék minden gyártónál. :K

    (#14168) arboczd: ezt szerintem Milyen NAS-t vegyek? topikba kérdezd.

    (#14169) Stooner: mind2 Adata uaz, csak a CEUBK megnevezésben az EU a régióra utal, ennyi.
    Jók különben az NH03-ak, B típusú csatlakozó, kikapcsoló gomb, rengeteg szoftver hozzá, szellőzőnyílás a burkolaton, talán még jobb is, mint a MyBook. Belseje lutri, korábban az 1 TB-osban 7200-as Hitachi Deskstar 7200.C vinyó volt, a 2 TB-osban vmi 5400-as Hitachi, most újabban nem tudom, illetve méretenként változhat.
    3 TB kezelés XP-n lehet gond, win 7-nél nem igazán, főleg ha 64 bites és vmi újabb UEFI alaplap párosul hozzá, akkor simán látni fogja egybe a tárhelyet.

    (#14167) Kvardlipot: ár szempontjából talán, bár egy WD is csak pár ezressel drágább.
    Expansion belseje Samsung M8 [link], de semmi extra ezon kívül, jobb megoldás akár külön megvenni ezt a vinyót és egy minőségi 2,5" USB 3.0 alu rackbe tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák