Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz TurboGPityu #14337 üzenetére

    Érdekes kérdés, mert alapban azt mondanám, hogy nincs ilyen :N , képen is látszik, hogy USB3 B csatlakozó mellett van rajta vmi táp bemenet is, ill aktív hűtésre utal a ház alján lévő ventilátor szellőző, aminek + áram kell. Gyártó oldalán sincs ez a típus fent.
    3,5" HDD-nek 12V / 1.5-2 A kell, USB3 meg tud 5 V / 900 mA/ 4,5 W áramot biztosítani, ezért is fura a dolog.
    USB 3.1 esetében inkább elképzelhető lenne, ami akár 100 W leadására is képes lesz:

    Mindenképpen kérdezz rá webshopban (email), mert lehet csak elírás, ha nem, akkor tényleg forradalmi kütyüről van szó, de legjobb lenne vétel előtt személyesen lecsekkolni.

    (#14338) Ata88: a TV-s problémák mindig okoznak fejtörést, mivel elsődlegesen nem ilyen célra valók a külső HDD-k.
    Okozhatja TV USB portjának a névlegesnél gyatrább sebessége, jobb készülékeken szokott lenni külön külső vinyós "HDD in" elnevezésú port, ami 2,5"-oknál jön jól megnövelt áramerősség miatt, de lehet adatátvitelnél is számít egy 3,5"-osnál. Aztán a HDD melegedése is teljesítményingadozást (=szaggatás filmeknél) produkálhat, egyes Samsung TV-ken elsődleges helyett logikai partíció javított valamelyest az ilyen hibákon.
    Esetleg meg lehet próbálni egy kisebb logikai partíciót létrehozni filmeknek, fontos a kevésbé szövevényes mappaszerkezet, ha van hozzá újabb, akkor érdemes TV-n firmware-t is frissíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák