Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz z123456789 #14618 üzenetére

    Max, ha külön veszel ekkora notivinyót és hozzá 2,5" külső racket, mert 2,5" kompaktokba manapság 500 GB-tól indul a kapacitás, ami nem is csoda... :) Vannak kisebb 1,8" kompakt meghajtók azokba találni 250 GB-osat, de ritkák és drágák. Amúgy már 2,5"-osba 320 GB-osat se érdemes venni, mert alig pár ezerrel drágább egy 500-as, és inkább legyen több, mint kevesebb helyed.

    (#14619) menyoronc: illik leválasztani, új TV-knél ált. SOURCE / USB gomb megnyomására érhető el USB menüje. Másik megoldás TV-vel együtt kikapcsolni, fogyasztása meg ahogy kollega is mondta elenyésző.
    Viszont ez a "hibernálás" dolog TV-ken nemtom hogy működik, mert rajtahagyva , minden bekapcsolásnál újra felpörgeti, majd leállítja, ha nincs használva, ami hosszútávon - sok indulás-leállás - rövidíthet kicsit élettartamán. Nyilván ilyen céllal jobb lett volna egy 3,5"-os, külön be-ki kapcsolóval a házon.
    Melyik végénél? Mert a Passporton lévő micro-B aljzat igaz kevésbé strapabíró, de azért egy-néhány csatlakozástól nyilván nem megy tönkre, bár az is igaz, h a kábel másik vége, a Type A strapabíróbb.

Új hozzászólás Aktív témák