Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Ati1979 #14968 üzenetére

    Értem.
    Akkor lehet kapott párat, mert ők vsz nem figyeltek rá oda minden téren (pl. leválasztásnál se, sokan pendrive-ot is csak úgy "kikapják" USB-ből), ha már eleve a földön volt...HDD-k esésre, rázkódásra nagyon érzékenyek, elég 1 m-es, v kisebb esés is neki és szinte garantáltan mechanikai hibát, deformációt okoz.
    Lehet gyenge márka ez a Platinum, de alapból csak úgy nem kattog az se :N , ezeknél ált. ház gyengébb minőségű és vezérlője xarakodhat, dobhatja el menet közben a kapcsolatot, v bele kerülő HDD, vmi kevésbé jól sikerült széria, de az is először gyenge, hibás szektorokat termelne inkább. Noname-et magára a márkára értettem. benne lévő notivinyó, mivel van 4-5 gyártó, nyilván nem az, de attól még lehet vmi kevésbé jól sikerült széria. Pl. 5400-as Seagate normál notivinyók nagyja kis túlzással alapból megbízhatatlan.

    Gyári ütésállók is csak véletlenszerű leejtés ellen védenek és max pár alkalmat bírnak ki, mert, ha a burkolata bírná is a folyamatos kiképzést, maga a benne lévő vinyó azért előbb-utóbb megadja magát ilyen extrém igénybevételeknél. De persze a semminél jobbak ilyen téren. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák