Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz steewcv65 #15734 üzenetére

    Sokféle van, pontos típust ajánlani hirtelen nem tudok...esetleg vmi elektronikai topokban, de a lényeg, h aktív, külső tápos hub legyen. Illetve USB 2.0, v USB 3.0, mert van mind2 féle?? Ha fontos adatsebesség is, akkor 3.0, azoknak tápja is erősebb szokott lenni (2-3 A). Itt az a lényeg, h a hubnak meglegyen a kapcsolata a gazdaeszközzel is (PC/ TV). Ha nincs rákötve az adott eszközre, akkor max kiegészítő tápolásra használható, pl. 2,5"-os külső vinyóknál. —►vsz nem elég csak PC-re rákötni, mert akkor TV nem látja a hubra kötött eszközt, csak ha + 1 kábellel hozzákötöd a hubot TV-hez is. De ilyenkor szerintem egyszerre csak egyik eszköz lehet bekapcsolva, szal kicsit macerás mindenképpen....eleve vmi hálózati adatátvitel, NAS lenne az igazi.

    (#15735) ZTE_luky: szerintem itteni topikban és privátba is kaptál már sok választ, ha jól emlékszem.
    Mind2 méretkategória lehet jó és tartós, csak minőségi cuccot kell venni. Jó lehet, az a 3,5" Samsung HDD is, de kérdés, mennyi ment, milyen az állapota (HD Sentinel, SMART tábla) :F
    Nyilván megbízhatóbb megoldás egy vadi új winchester (pl.WD Red/ Purple), de a legbiztonságosabb a többszintű, redundáns adattárolás —► több külső HDD/ RAID tömb/ -"- + online tárhely/ DVD/ Blu-ray stb.

Új hozzászólás Aktív témák