Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Rx #15850 üzenetére

    A 2,5" Rapid-Case is minőségi cucc, de csak USB 2.0, ahogy nézem [link], tehát gondolom kilőve...
    Van külön topikja a témának, ott nemrég hasonlót kérdett vki [link]
    Eleve mind2 verziónak volt sima 2.0-ás változata, ami az integrált USB csatlakozó miatt kevésbé volt jó megoldás, 3.0-ás változataiknál, ahogy néztem már szerencsére szakítottak ezzel. A Pro modellbe 12,5 mm-es merevlemez is belemegy, de nekem a HDD belső rögzítése, rögzítősínes fedlap általi közrefogásos megoldás kicsit fura...eleve mind2 rack tool-free, de talán a sima QuickStore Portable inkább.

    (#15851) Dagidög: Már, ha annyira cserélgetni akarod, mert ahogy betelik, nyilván veszel másik kompaktot/ HDD + racket, de nyilván lehet csak szimplán HDD-t a meglévő rackbe.

    Alapvetően 2 dolog játszik szerepet:

    SATA csatlakozó: visszafelé kompatibilis, 3-as szabványra épülő merevlemez is rakható 2-est támogató rackbe, kezeli a 2-es sebességén (elég). Ha lesz újabb, nyilván az is visszafelé kompatibilis lesz.

    HDD tárhely kezelés limit: 3,5" USB 3.0 rackek általában 3-4 TB-os vinyókat tudnak kezelni, de az újabbak/ újabb chipekkel és firmware-rel már a 6 TB-ost is lekezelik, pl. a Sharkoon [link]. Illetve a rackekhez adhatnak ki firmware frissítést, ami által későbbiekben is biztosítható a kompatibilitás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák