Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz nfsu17 #15978 üzenetére

    Jónak. :K Esetleg ezek is szóba jöhetnek [link]
    USB3 visszafelé kompatibilis, így USB2-es cuccok is kezelik. Bár spec külső eszközöknél (TV, médialejátszó stb.) egyes gyártók csak a 2.0-ás cuccokkal garantálják a teljes körű kompatibilitást, de általában nem szokott 3.0 külső vinyókkal se gond lenni.
    Mivel a legtöbb 2,5" 2 TB-os vinyó 3-4 adattányéros, ez van, hogy kicsit nagyobb indítóáramot igényel a felpörgéshez, de ha egy normál 2 tányéros stabilan elmegy az adott eszközön, akkor vsz ez is el fog. Illetve teljesítmény, fordulatszám is lényeges, az 5400 RPM-es cuccok azért menni szoktak, 7200-asoknál probléma ez főleg. Ha lejátszón van több USB-port, akkor legrosszabb esetben egy Y kábel megoldja a plusz áramellátást.
    Igen, intelliparkos, 2,5" WD Green van benne, minden notivinyó fejparkolós, talán a Samsungok kevésbé intenzíven csinálják. Bár akad, ami alig parkol, pl. a 2,5" WD Red, de abban csak 1 TB a max és ahhoz külön racket kell venni, mert nem rakja gyárilag egyik gyártó se kompakt külső vinyókba. Viszont kicsit túl van lihegve ez az egész, mert ha bele is rak néhány, v több 10k-t, az még simán elmegy, gyártó is 600.000 értékig vállal rá garanciát. Külső, főleg alkalmankénti használattal, ennyit nem fog elérni, nekem is van több éves Passportom és még a 100k-t sem érte el, sőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák