Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz wardemi #18344 üzenetére

    Üdv!

    Azt nem írtad, hogy mire kötve akadozott a lejátszás? Mert PC + desktop OS-nél nyilván lejátszóprogram és hardver (CPU) függvénye is. Külső HDD oldaláról nézve egy 2,5" HDD teljesítménye és még USB 2.0 sebessége is bőven elég FHD filmekhez. Persze, ha a HDD eleve szektorhibás, akkor nem meglepő az akadozás.

    Adata HD710-et többen vettek ezen topik, de akár az egész fórum infói alapján is. Tömeges meghibásodásra eddig nem volt panasz. Nyilván USB 2.0 port áramellátása se a legideálisabb, hivatalosan Y kábel ajánlott, de ennyire azért nem kéne leamortizálnia. Szerintem inkább az állhat a dolog mögött, hogy a mai tömeggyártás miatt egyre több a gyengébben sikerült és selejtes termék. Meg eleve a tervezett elavulás is közrejátszik. A nevesebb cuccok, mint pl. WD My Passportok kapcsán is több hibáról hallani mostanság, mint korábban. A Toshiba MQ01ADB100 elég sok 2,5" gyári külső HDD-ben megtalálható, de tömeges meghibásodás nem feltétlen jellemző. Lehet a mostanában gyártott darabok gyengébbek minőség terén és ennek tapasztalni a negatív hatásait. Milyen merevlemezt vegyek? topikban sem annyira ajánlott újabban.

    Vannak, akik pont ezért, mert biztosra akarnak menni (belső) HDD tekintetében, választják a külső házas megoldást. Annál eleve magunk választhatjuk meg a merevlemezt, akár az átlagnál strapabíróbb darabot [teszt]. De manapság már a WD Red sem feltétlen garancia a minőségre és megbízhatóságra, mert 3,5" méretben a korábbihoz képest, már ott is kezdenek megszaporodni a meghibásodások...

Új hozzászólás Aktív témák