Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz chris0000 #18366 üzenetére

    Én nem javasolok konkrétan semmit, mert ahogy a Topic gazda is írta, elég lutri lehet a dolog a hosszabbítással. Csak azt írom amit én is tenni fogok (ugyan ilyen szériás WD winyóm van), ill. amit a Samsung TV-s topic-ban tanácsoltak.: Ha USB-A apa-anya hosszabbító kábelben gondolkodsz inkább, akkor olyat érdemes venni aminek ilyen burkolt az anya dugasza, mert a legtöbbnek sima fém, "pucér", burkolatlan vége van, ami állítólag rendszeres használathoz (ki-be dugdosáshoz) nem épp a legjobb, mert elhajolhat a fém és nem érintkezhet rendesen.

    Semmi biztosíték, hogy működni fog a TV-ddel a hosszabbítás, de pl. engem a Samu TV-s topic-ban megnyugtattak, hogy 1m még nem lehet gond, abban az esetben, ha a HDD-s dedikált USB portba kötöm a HDD-t. Ezeken az LG-ken nem tudom, hogy lehet e ilyen a kiosztás, főleg, hogy nincs jelölve külön a port mellett, ezért is írom, hogy lutri. De ha már belevágsz, akkor talán érdemes ilyen burkolt végű kábelt venni.

    Milyen a TV pontos típusa egyébként, hogy nincs rajta dedikált HDD USB port? (Nem vagyok otthon LG TV terén, szóval lehet, hogy semelyiken nincs, vagy nincs jelölve, vagy mind olyan)? :F

Új hozzászólás Aktív témák