Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz junior11 #18699 üzenetére

    Szia!

    Általában ugyanazokat teszik mindegyikbe:
    • 500 GB - 1 TB —► 2,5" WD Blue | 1 TB: WD10JPVX (WD10JMVW)*
    • 1,5 TB - 3 TB —► 2,5" WD Green / Blue | 2 TB: WD20NPVX (WD20NMVW)*

    * Az integrált USB aljzat miatt más szokott lenni a rácímkézett modellszám, de lényegében ugyanaz, mint az alapmodell.

    A My Passport Ultra Metal fémborításának leginkább csak esztétikai szerepe van és az alja valóban sima műanyag. A hővezetése sem mondható annyival jobbnak [link]. Abban a 2,5" full alumínium külső házak a nyerők, amelyeknek van külön topikja.

    A 3,5" WD My Book belsejében még mindig Green merevlemezek vannak, egészen pontosan 2 - 6 TB tárkapacitásig. A legújabb 8 TB-os modell belsejében már vsz az új, hélium alapú WD Red / Purple dolgozik. Inkább valószínűbb a Red. A My Book viszonylag ok szokott lenni, de a benne lévő Green minőségéről és megbízhatóságáról általában megoszlanak a vélemények és a tapasztalatok. Árakat pedig mindenki meg tudja nézni magának és az alapján el tudja dönteni: WDBBKD0030 | WDBFJK0030HBK

    A 2,5" Seagate külső merevlemezek belseje még mindig az eredetileg a Samsung által gyártott Spinpoint M8 / M9T. A 4 TB-os modellekbe kerül az új M10P. A legnagyobbról még nincs sok infó, de az M8 és M9T viszonylag jónak mondható. Én is használok külső házban ST1000LM024 és ST2000LM003 merevlemezeket. Viszont egyes gyári kompakt modellek kivitelezése, pattintós és ragasztott fedlapja nem igazán tetszik...[video]. Akinek nincs ezzel baja, az akár veheti. Illetve amúgy a többi gyártónál is általában ilyen összepattintós megoldások szoktak lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák