Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Frod #18795 üzenetére

    Nem könnyű így sem ajánlani egyet... :N Max például B., C., esetleg D. csoportra lehet szűkíteni a kört. Megbízhatóság és hibamentesség pedig eleve nem garantálható egyiknél sem, de a hosszabb garanciaidőt mindenképpen érdemes előnyben részesíteni.

    Ha nem akarsz nagyon belemélyedni, akkor a WD My Passport Ultra / Samsung M3 Portable jó választás lehet és 3 év garancia van rájuk hivatalosan. De nem minden helyen adnak annyit, tehát erre is figyelni kell vásárláskor. Valamint ezt a két típust általában sokan veszik és többnyire pozitívak a tapasztalatok. Igaz mindkettő integrált USB aljzatos, ami kontra, de nem feltétlenül szokott emiatt probléma lenni. Ha esetleg utóbbi mégis elbizonytalanít, akkor a D. kategóriát is érdemes megfontolni a Toshibák kivitelével, mert azoknál szintén integrált USB van. Amúgy nem hülyeség ám az ütésálló sem, mert elég ezeknek már egy kis esés ahhoz, hogy tönkremenjenek [link].

    A puffer mérete ilyen külső adattáraknál főleg adattárolási célra eleve másodlagos. A sebességet úgyis a merevlemez fordulatszáma és adatsűrűsége határozza meg, valamint maga a külső interfész (USB 3.0). A nagyobb cache max oprendszer | programok futtatásánál számít. Továbbá másolásnál akkor gyorsít számottevően, ha eleve nagy —► Buffalo MiniStation DDR.

    (#18796) Surda-: a Transcendek jónak számítanak, de ha másfajta is érdekel, akkor olvasgasd az összefoglalót. Amúgy ilyen ütésállókba még pl. az SP is jónak mondható, de azok drágábbak. Az Adata, ami leginkább olcsó és azokra is 3 év garancia van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák