Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Rely04 #20777 üzenetére

    Helló!

    Itt egyrészt azt kellene eldönteni, hogy a sok utaztatás miatt szükséges-e mindenképpen az ütésálló külső HDD, vagy elég egy normál típus + hozzá egy hordozótok. Másrészt van-e igény kifejezetten Mac gépekhez és operációs rendszerekhez tervezett típusra, vagy elég-e egy normál? Ezek alapján pedig már lehetne szelektálni.

    További infók vannak az összefoglalóban, illetve pl. az alábbi hozzászólásban. Egyébként a 2,5" | 2 TB modellek ár-érték aránya is egyre kedvezőbb, bizonyos típusoké meg pláne. Szóval, ha van rá keret, akkor érdemes lehet ezt is megfontolni!

    Az SMR technológiánál azt szokták felhozni, ami a linkelt cikk végén is le van írva. Vagyis, hogy az átlapolás miatt csökkenhet az írási sebesség. De eddig itt a topikban nem említett senki különösebb lassulást ezen modelleknél. A 2 TB-os Maxtor belsejében pedig ugyanaz a HDD van, mint ebben. A normálisnál nagyobb mértékű lassulást viszont nem tapasztalt az illető.

    Egyébként a 2,5"-os merevlemezeknél egyes gyártók újabb sorozataival túl nagy tapasztalat még nincsen. De van a témának külön topikja, ahol az összefoglalóban fel vannak tüntetve az ajánlott típusok. Továbbá az előbb linkelt hozzászólás végén említve voltak bizonyos, a tartóssággal és megbízhatósággal kapcsolatos dolgok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák