Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz artiny #21268 üzenetére

    Helló!

    Ha 2,5"-os fizikális méretben kell egy gyárilag készre szerelt 4 TB-os külső merevlemez, akkor a korábbi válaszban említett infók ezt a kategóriát is lefedik. Viszont itt a topikban a 4 TB-os modellekkel egyelőre csak kevés tapasztalat van. Példa: kérdés | válasz. De azért vettek már többen ilyeneket a fórumról és volt aki pl. egy logout cikkben osztotta meg a tapasztalatait.

    Ha a hazai árakat vesszük alapul, akkor a 45 ezres keretbe a Maxtor M3 Portable férne bele. Ellenben pl. a 4 TB-os My Passport már nem és a többi gyártó hasonló terméke is rendszerint magasabb árfekvésű. De, ha külföldön a WD is a 150 eurós limiten belül van, akkor nyilván az is opció lehet. Az Ultra sorozat egyébként kb. ugyanaz, mint a "normál" My Passport, max. a dizájnban és a külső burkolat anyagában van némi eltérés.

    Maga a belső merevlemez rendszerint vagy WD, vagy Seagate (ST4000LM016) mindegyik 2,5"-os 4 TB-os modellnél, mivel eleve csak ez a 2 gyártó készít ekkora tárolókapacitásút. Viszont, hogy melyik minőségibb és megbízhatóbb, azt nem igazán lehet megmondani, pláne hogy hosszabb távú tapasztalat sincsen velük. Illetve erre vonatkozóan a korábbi válaszban már le volt írva a lényeg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák