Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vidcap

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Tegnap vásároltam egy WESTERN DIGITAL My Passport Ultra 3TB külső 2,5" HDD-t (WDBYFT0030BWT), és ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot.
    Asztali géphez vettem, az előlapi USB 3-as csatlakozóra dugtam rá első körben kipróbálni. Működik, a kis led folyamatosan világít rajta menet közben. Viszont amikor tegnap este kikapcsoltam a gépet, lekapcsolt a hdd, viszont a led lassan villogott folyamatosan egész éjszaka. Reggel aztán bekapcsoltam a gépet és leválasztottam a hdd-t, majd kihúztam, hogy ne villogjon egész nap.

    Tapasztalt valaki ilyet esetleg, normális lehet ez a villogás szerintetek? Hátlapi usb-re szeretném véglegesen csatlakoztatni, mozgatni/hordozni nem fogom, ha szerintetek így rendben van, akkor legfeljebb igyekszem eltakarni a fényt.

    Van egy kb. 7 éves Transcend 500 GB-s külső hdd-m is, a gép hátuljára van csatlakoztatva, azon induláskor bekapcsol rajta a led, néha másoláskor villog, kikapcsolás követően kb. 10 másodperc múlva elalszik mindig.

    Amit még észrevettem, hogy amikor pl. 300 megás, vagy 1-2 gigás fájlt másolok, 90-98 %-ig elmegy, akkor 2-3 másodpercig nem nő a százalék, majd felugrik 100%-ra és másolja a következő fájlt.

    A segítséget, ötleteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák