Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyaxi

    csendes tag

    Sziasztok!
    Segítséget kérnék, kissé tanácstalan vagyok. Egy olyan adattárolót szeretnék, amivel a gépről másolva a tv-be bedugva tudnék filmeket átvinni.
    A fő szempont lenne ilyen célra a tartósság.
    Van több pendrive-om, de kb évente dobhatnám ki az előzőt, mert már 128 gb az alap, és az ára is annyi csak, mint tavaly volt a 32 GB-os. 3.0-s pendrive-t tavaly óta használok, jóval gyorsabb, sajnos az usb portjaim még a régiek, ezért kihasználni nem tudom teljesen, de a régi 4-5 MB/sec helyett már 20 MB/sec-el tudok rá másolni.

    A másik variáció, ami nemrég került a birtokomba, egy külső HDD, 1 TB, az ára a tárhelyhez képest baráti, és ez picit gyorsabb volt, nem sokkal, kb 20-25MB/sec írási sebességet produkált tegnap a gépemben. De még így is egy 4ks film átmásolása, ami 61GB, nagyon sokáig tartott (fél óra) GÉpezés közben nem veszi észre az ember, de ha csak ezért vár a gép előtt, az sok idő. Többnyire 1080p-s filmeket tervezek nézni, amik 5-10 GB közt mozognak méretben. Mit ajánlanátok erre a célra, és ti mit használtok? Pendrive, vagy külső vinyó?
    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák