Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thrill

    tag

    válasz King Unique #23364 üzenetére

    Köszi a válaszokat!

    1. Mekkora méretű legyen fizikálisan (2,5" / 3,5") és tárhelyet (GB / TB) illetően ?
    Igazából csak a 8 TB a fix, de az is képlékeny, ha árban van jobb deal. De legalább ekkora kapaitást szeretnék. A méret nekem mindegy, de ahogy látom 2.5-esben nem nagyon akad 8 TB felett. Vagy nem jól látom? (árukeresőn néztem) Ha van, én nem vagyok ellene.
    2. Egybeépített (kompakt) , vagy külön külső rack és HDD megoldást akarunk, esetleg tervezzük-e, a bele kerülő HDD-t cserélgetni, áttenni máshova ?
    Nem nagyon akarom cserélgetni, csak erre lesz használva.
    3. Szükségünk van-e bónusz szoftverekre, kiegészítőkre (pl. tokok), egyéb extrákra (pl. fémház, extra dizájn, ütésállóság) hozzá ?
    Jó ha van rajta egy visszajelző led. Szoftver vagy egyéb extra nem szükséges.
    4. Mire és milyen rendszeren lesz használva pontosan (backup PC / Mac, TV-n lejátszás, játékkonzol stb.) ?
    Konzol - PS4 illetve Xbox One (később PS5 és Xbox Series X)
    5. Mennyi a vásárláshoz rendelkezésre álló keret (ha Mac-hez használnánk, hajlandóak vagyunk-e megfizetni a felárat a külön ahhoz tervezett modellekért) ?
    Nincs igazán keret, de fontos, hogy ne legyen drága. Persze ha valami annyival jobb, akkor hajlandó vagyok kifizetni, ha nem jelentős a különbség.
    6. Garancia kérdése, kompakt kivitelben, vagy különálló alkatrészenként megvásárolva lenne-e előnyösebb?
    Lényeges a garancia, igen.

    Kösz, az az infó nem volt meg, hogy nem pontosak az adatok az árukeresőn, illetve hogy váltogatják a belsőt ugyanabban típusban. Honnan lehet akkor tudni mit veszek? Csak a boltban derül ki, vagy amikor kézhez kapom? Ez nekem így elég fura. Pláne, hogy pl. a konzollal való kompatibilitás is függhet ettől. Belső merevlemez + külső ház variációval nem szeretnék vacakolni, Egyrészt drágább is volna, ahogy mondod, meg több macera.

Új hozzászólás Aktív témák