Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Atomgeszi #23645 üzenetére

    A WD-nél a My Passport Ultra sorozat a részben fémházas kivitel és a Type-C (USB-C) fizikai csatlakozó miatt feláras, minden másban kb. ugyanaz mint a "sima" My Passport sorozat. Azaz ugyanaz a dizájn, ugyanazok a belső HDD-k használatosak mindkét sorozat modelljeinél, ugyanúgy van mindkettőnél hardveres titkosítás, ugyanazok a mellékelt szoftverek, ugyanúgy 3 év gyártói garancia van mindkettőre, stb.

    A Type-C USB 3.1 Gen 2, az előbbi csak a fizikai csatlakozószabvány, lehet Type-C eszköz és kábel USB 2.0/3.0 kivitelben is. Illetve ebből adódóan az említett My Passport sorozatoknál az USB 3.1 nyilván csak Gen 1 (= USB 3.0, 5 Gbps) alapon értendő, semmi köze a Gen 2-höz (10 Gbps), max. pl. a My Passport SSD-nek. + Az egy másik esetnél már le lett írva itt, hogy a Type-C (USB-C) csatlakozáshoz bár lehet, de nem feltétlen muszáj natívan olyan interfészes külső merevlemezt venni, mivel megoldható külön vásárolt adapterrel, kábellel is.

    Ha célirányosan 5 TB-os külső merevlemez kell mindenképpen és nem elég a 4 TB-os, valamint a Type-C csatlakozás és a natív Type-C kivitel sem létszükséglet, akkor adott a válasz a kérdésedre. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák