Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz noblem1983 #23854 üzenetére

    Normál esetben a gazda hardver (médialejátszó) működése közben vált az USB-s tárolóeszköz készenléti (alvó) módba, már ha támogatja megfelelően ezt egyáltalán a gazda hardveren (médialejátszón) futó OS, lásd az egyik társtopik példáját. Ahol a már említett WD Drive Utilities program a My Passport és My Book sorozatokhoz való, azoknál támogatott a készenléti mód és az állapotjelző LED működésének állítása, ellenben a fapados Elements Portable és Elements Desktop sorozatok esetében nem.

    "Mikor teljesen kikapcsolom a médialejátszót a külső HDD 10 perc után elalszik a beállítás szerint(csendben van) viszont a fehér ledje lassan villog mintha készenlétben lenne."

    Akkor vagy nem kapcsol ki esetedben teljesen a Zidoo Z9X médialejátszó, vagy a rajta lévő USB-port marad kikapcsolás után áram alatt, mivel normál esetben a készülék (médialejátszó) kikapcsolásánál a rajta lévő USB-portok is kikapcsolnak és ezért áramellátás híján egy csak USB-s tápellátású 2,5"-os külső merevlemez - már ha 2,5"-osról van szó egyáltalán mert a külső merevlemez pontos típusa nem lett megadva, a "WD Elements 2 TB-os" lehet a 2,5"-os és a korábbi 3,5"-os sorozat modellje is... - is eleve kikapcsol, leáll. Ha 3,5"-os, akkor meg adatkapcsolat híján 10 perc után készenléti módba válthat, ami reális lehet. Viszont ez nem feltétlen külső merevlemez, hanem inkább médialejátszó specifikus probléma, ami értelemszerűen nem ennek, hanem a ZIDOO médialejátszók topiknak a témája, ott kellene ez ügyben érdeklődni a lehetőségek felől.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák