Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #81556480 #23985 üzenetére

    Nem derült ki a leírtakból, hogy a külső HDD milyen fájlrendszerre van formázva, a PC-n milyen OS fut, az OS beépített fájlkezelője vagy külső program nem jeleníti meg a fájlokat, a hiányolt filmek PC-n lettek letöltve és a külső HDD-re másolva vagy a tévével lettek felvéve, stb.

    Ha NTFS fájlrendszerű a külső HDD és a PC-n Windows fut, ahol a rejtett mellett a védett fájlok megjelenítésének átmeneti bekapcsolásával sem jelenik meg a kívánt tartalom a külső meghajtó tartalmát tallózva a beépített fájlkezelőben, valamint külső fájlkezelő programban sem, akkor lehet a tartalomvédelem miatt, már ha a tévével lettek a külső HDD-re felvéve azok a filmek.
    Ha NTFS fájlrendszerű a külső HDD és a PC-n Windows fut, akkor nem derült ki, hogy a hozzáférési engedélyek rendben vannak-e a külső merevlemeznél, a tévén futó OS esetleg nem-e piszkált bele.
    Ha a PC-n Windows 8.1/10/11 fut és ott lettek rámásolva a filmek a külső HDD-re, akkor nem derült ki, hogy az pontosan hogyan történt, mármint nem-e úgy, ahogyan egy másik topik esete szemlélteti és az akkor magyarázná miért nem jelennek meg egyes fájlok.

    "Hogyan tudnám ezeket megjeleníteni és törölni?"

    Ha már a tévén futó OS kilistázza a külső merevlemezen lévő fájlokat teljes egészében, akkor ott talán nem lehet törölni?
    Ha a tévén Unix-szerű vagy Linux-alapú OS fut, akkor másik lehetőség bebootolni pendrive-ról egy Linux Live rendszert és ott megnézni a külső merevlemez tartalmát, ha megjelenik minden fájl akkor ott törölni amit kell, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák