Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Olcsi

    senior tag

    válasz niyabinghi #5046 üzenetére

    "Nem ragom a szam tovabb, aki figyelmesen elolvasta a postjaimat, az rajott a szandekra is, meg arra is, hogy mit akartam mondani."

    Kidus: erre csak azt tudom mondani, hogy ha figyelmesen elolvastátok volna, akkor ti is rájöttetek volna a mondanivalóra. Sajnálom, hogy nem jött össze a kommunikáció, nem egy nyelvet beszélünk, innentől kezdve viszont nem akarok ebben a bábeli toronyban részt venni.

    "Az ilyen "ismerek olyat, akinek az unokatesójának a barátja már hallott olyanról, akinek azt mondták, hogy" nem vezetnek sehová."

    Niti szerintem összességében nagyon szépen leírta a tapasztalatát, amit a saját szemével látott a kutyasuliban, konkrét példátis tudott tehát mondani, nálatok ez nem volt elmondható.
    A tapasztalat meg, mint tudjuk igen szubjektív dolog, nyilván ő ezt látta, működött, ennek a módszernek látta hatását. (Persze ez a problémásabb módszer, ezelőtt még van egy-két fázis, nem ezt kell először alkalmazni!!! - [Csak a szavaim kiforgatása ellen...])

    A kutyapszichológiai okosságot meg nyilván nem véletlenül írták szakemberek, ennyit erről. Bár úgy látom itt mindenki nagyon okosnak képzeli magát, csak éppen ahhoz nincs elég intelligencia, hogy felfogják a másik hsz-ét!
    Nem akarok ebben tovább részt venni! Szomorú, hogy vannak ilyen emberek, akik más véleményt meg sem akarnak hallani, ráadásul ennyire elutasítóan reagálnak minden egyes megnyilvánulásra!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák