Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Motion_Blur

    félisten

    válasz Fr3eWar #108799 üzenetére

    Köszönöm a kimerítő választ.

    A 4 osztón a nyomásmérők 2,2 és 2,6 l/min-en állnak. És bizony úgy néz ki hogy a 45 fokra beállított víz ment a padlófűtésbe. A bemenő ág és a csövek is "forróak" voltak... a ház 2 éve épült, a volt tulajjal megromlott a kapcsolat így nincsenek tervrajzok, nem tudom melyik kör hova megy, semmilyen terv dokumentációt nem kaptak meg.

    Amiket fűt: kb. 40 m2-es amerikai konyha + nappali, 4 m2 előtér, 9 m2 fűrdőszoba1, 5m2 fürdőszoba2.

    Teszek majd fel egy totál képet a rendszerről. Mivel az egyik fürdőszobában van, és a fémváz megvan körülötte, így el lesz burkolva, persze nyithatóra.

    "Egyébként nem tudom mennyire friss a ház vagy a fűtés rendszer de manapság "alacsony hőmérsékletű"-nek csúfolt radiátorokat raknak fel, és akkor ugyanolyan hőmérsékletű a víz kering benne ami a padlófűtésben is."

    Ez nálam úgy működik hogy ha az egyik termosztáttal indítom a fűtést, akkor kiírja a beállított hőfokot és indul a padlófűtés, ha a másikkal akkor meg indul a radiátoros kör és pár perc alatt tűzforróak lesznek a radik. Most beállítottam a 35 fokot, mert érzésre is túl meleg volt a lábamnak. A radiátoros szobákaba lépve hidegnek érzetem a padlót, túlságosan is...

    [ Szerkesztve ]

    Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Új hozzászólás Aktív témák