Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    őstag

    válasz cOxeR #141823 üzenetére

    A fa keret azon a "OSB" boritás plusz XPS ragasztó haló nemesvakolat, az nem igazán lesz mobilis :N Nehéz lesz és mozgatásnál sérülékeny :K Plusz ha így letakarod a szivattyút, akkor ott van még a pára lecsapódas is ;) A tojástalca magába szívja a párat és már jön is a peneszedés, lesz egy jó kis gombateleped :K
    Másrészt a tojástálca nem hangszigetelő, azt nem hangszigetelés céljából tetszik a stúdiókba. Ha hangszigetelni is akarsz akkor ásványi gyapotban gondolkoz, pl. rockwool airrock xd. de itt is ved figyelembe a pára lecsapódást.
    A szomszédomban van egy hatalmas medence, ott pl. kívülről eloxált Inox lemezből csináltak egy nagy dobozt, aminek a belsejét hangszigetelő anyaggal vonták be. De itt is hagytak a felső harmadban, cápa kopoltyú hoz hasonló szellőző nyílást. Olyat hangja mint egy modern inverteres klimának.

    Amúgy mi ez a berendezés pontosan és mekkora medencéhez optimális? Elbontottam a régi 25m3 beton medencém és most egy cirka 2m sugarú 90 centi mély földbe süllyesztett, beülös pezsgőfürdő szerűseget tervezek a terasz elé.

Új hozzászólás Aktív témák