Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andris837

    senior tag

    válasz BRIKLY #28456 üzenetére

    Na idefigyelj... Nem akarok beleszólni, de emellett már nem megyek el. Ismét rengeteg ötletet kaptál hogy valósítsd meg a terved, javasolták, hogy szellőzéssel, almennyezettel old meg a hoelvezetest... Rajzoltak is neked, elmagyarázták részletesen, hogy mi is a teendő. Tomegkalyhaban is segítettek amikor épp azt tervezted. Papi, elhiszem hogy nem vagy eleresztve anyagilag, de mint mindenhez ehhez is pénz kell. Sok.
    Az nem megoldás, hogy durcazol mint egy 7 éves...

    Ha tudnak, segítenek itt a szakik, de anyagi ráfordítás nélkül, vagy nagyon minimális költségvetéssel nem sok mindent tudsz kezdeni. Én is szeretnék már a saját házamban lakni, de még nincs meg a teljes keret rá. Addig amíg nincs meg addig töröm a fejem, hogy mit is kell csinálnom...
    Technikailag analfabéta vagyok. Kissebb dolgokat megcsinálok a ház körül, de én pl. Nem allnek neki jarolapozni, vagy épp falazni.. Mert tudom, hogy nem értek hozzá. Ezért jó neked, hogy értesz sok mindenhez, de pl. Tomegkalyhat egy régi öntöttvas kályhából ne akarj csinálni, mert lehet, hogy nem lesz a legjobb... Vagy épp csak adsz egy nagy pofont a sz*rnak.

    bocs, ha értelmetlen vagy valami, de éjszakás vagyok és fáradt...

    iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

Új hozzászólás Aktív témák