Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    De rég írtam ide... :)

    Mindenképp pályázni akarunk energiatakarékossági támogatásra (NEP), és a legkedvezőbb nekünk az együttes fűtés és nyílászárócsere, itt 30%-ot adnak vissza.

    Nyílászáró gyanánt a biztonsági bejárati ajtó csere lenne a csomagban(két legyet egy csapásra :) ). Viszont ajtónál egészen hülye dolgokat kértek, ÉMI vagy ÉME engedélyszámot. Most próbálok elérni egy ismerőst, akinek sikerült már ajtófelújításra pályázni, tehát megoldható valahogy, de egyelőre nem tudom, hogyan. A biztonsági ajtós cégeknek, akikkel eddgi beszéltem, nincs ilyen számuk... Tud valaki esetleg ilyen céget vagy egyáltalán valamit erről az ÉME/ÉMI engedélyről? A honlap megvan, tehát tudom, miről van szó, de a nyilvántartásban egyetlen ajtós céget sem találtam eddig. :F

    Ha nem megy az ajtó, akkor viszont egy ablakot és mellette erkélyajtót lecserélünk, az is jó a pályázatra. Tudja valaki, hogy meg lehet-e tartani a hagyományos fa rolót egy új műanyagkeretes ablak meg erkélyajtó felett? Nagyon szeretnénk, mert igazán jó kis rolók.

    Előre is köszi, ha valaki tud ezekről valamit. :R

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák