Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Petya_

    őstag

    válasz DeFranco #41240 üzenetére

    Sziasztok,

    Panel WC hátulján a fém borítást szeretném lecserélni. Az a tervem, hogy a lemezt lebontom, és a meglévő fém vázra bútorlapot építek, valahogy így:

    [link]

    Úgy szeretném megoldani, hogy az a része, ami most is nyítható, továbbra is könnyen bontható legyen, a tartály köré pedig egy kis szekrényt építenék. Szerintetek ezt elbírja az eredeti fém keret (és ha van, akkor a kereszt merevítőt is használnám:[link])? Nem szeretnék oldalt befúrni a falba, mert csak 4.5 centi, már a 30-as tipli is lerobbantja a másik oldalon a falat.

    Szerintetek hogyan lehetne ezt esztétikusan megcsinálni? A felső szekrény esetén Camar sínes rendszerű konyhaszerkény akasztóra gondoltam, a sínjét a fém kerethez csavaroznám, és erre akasztanám a szekrényt, így az könnyen levehető ha szerelni kell, így eltakarja a rögzítést. De mi a helyzet a nyitható hátfal résszel, az csak egy bútorlap lenne, azt hogy lehet a fém kerethez rögzíteni, hogy bontható legyen, és kívül ne legyen látható csavar? (pl. a fenti képen szerintetek hogy csinálták?)

    Én elsőre valami erős, bútorlapba befúrható mágnesre gondoltam, és mágnest csavarozni a fém keretre, akár úgy, hogy a bútorlap helyett valami vékonyabb anyagot használnék (bútor hátlap, vagy dekorit lemez...)

    Van valami jó ötletetek?

    szerk: bocs, új hsz akart lenni :B

    Köszi,
    Petya

    [ Szerkesztve ]

    Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

Új hozzászólás Aktív témák