Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    Üdv,

    szóval megvettem a pvc-t végül a Bauhausban, mert az legalább barátnőmhöz közel van (persze vasárnap, pedig én előbb akartam, na mindegy...).
    Szóval mondtátok, hogy Palmatex, viszont nem voltam benne biztos, hogy arra a kis tubusos izére gondoltok, és mivel a csávó a Bauhausban azt mondta, hogy kb bármelyik Palma-... jó erre, ezért ilyet vettem (hátulról)... bár lehet ez sok is lesz, és tényleg elég lett volna 2 tubus Palmatex, na mindegy... szóval ezt csak simán a széleknél hullámzó alakban lekenem és úgy rakom le a pvc-t, hogy erőből megnyomogatom a ragasztó helyénél, meg megtaposom, hogy jó legyen a ragasztás, igaz?
    Amúgy mondták, hogy pvc csak akkor jó, ha szakember rakja le, mert csak ő tudja jól leragasztani... nos azt mondtátok ti is, hogy a ragasztás fontos, mert bepenészedik, ha víz megy a pvc alá... de most tényleg szakember kell ehhez? Lehet valahol rés annak ellenére, ha végig a szélénél jó erősen a betonhoz nyomom???

    A másik kérdésem: ki kéne venni a mosógépet... viszont az ugye hozzá van kötve a csap aljánál a víz csőhöz, innen szív vizet... nos ezt hogyan kéne leszedni? Csináltam 3 képet: itt csatlakozik a mosógéphez, itt pedig a vízvezetékhez, ez meg kicsit szélesebb kép. Feltételezem, ez utóbbinál kéne leszedni... először nyilván el kell zárni a vizet a piros "forgóval", de biztos ami biztos alapon a vízóránál is elzárnám a vizet... milyen eszközzel szerelhetem le a csövet anélkül, hogy sérülést okoznék bármiben? :D

Új hozzászólás Aktív témák