Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem.
    1. Szeretnék szerszám tartót a garázsba, EZT néztem ki. Szerintetek ettől olcsóbban lehet/érdemes nézelődni? Esetleg házi megoldás? Jelenleg egy 8-as rétegelt lemez van felrakva, abba pedig szegecsek tartják a cuccokat.

    2. Létezik valami utlimate megoldás a hagyományos, egy oldalt rögzítős kilincsek rendes rögzítésére? Arra gondolok ahol a kilincsben van a csavar helye és egy műanyag darabba lehet behajtani. Állandóan szétesnek, tököm tele, már van olyan amibe lemezdarabot vágtam, megtéptem a csavart, de egy hét után lötyög megint. Esetleg gomb kilincs, vagy itt is valami házi praktika?

    3. a tavasz, nyár folyamán felújítanánk a kerítést. A vas rész marad, mert masszív, csak festve lenne. Viszont az alja beton, behúzva kb 1 cm vastagon, szerintem vakolattal (ehhez sajnos nem értek) vagy valami hasonlóval. Már régi, több helyen is jön le egész darabokban. Mi ennek a felújítási menete? Gondolom a laza részeket (vagy az egészet) le kell verni és újra behúzni valamivel? Felxi csemperagasztó? Vagy kifejezetten van lábazati vakolat? Gondolom ez utóbbi drágább? Erre már mehetne a lábazati festék?

    Első körben, ennyi, bocsánat, ha hosszú voltam. Előre is köszönöm!

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák