Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Eddig inkább csak read only voltam. Kertész szakiktól kérdeznék elsősorban, de akinek van tapasztalata, az is jó.
    A problémám a kertem egyenetlensége. Unblokk sima, de tolva a fűnyírót rajta, elég rossz, hepe-hupás, valahol domb van, másutt inkább lapos, de széles gödör. Egy hengerkésessel nem is igazán tudom nyirni. Azt szereném kérdezni, hogy milyen módszerek, lehetőségek, praktikák vannak az egyengetésre? A két véglet megvan:
    1. szántás - rotációs kapa - hengerezés - újrafüvesítés vs. veszek 1-2 m3 földet és szépen feltöltögetem a lyukakat. Vagy ahol domb van azt belehúzom a lyukba. :))
    Valamilyen köztes megoldás lenne jó, persze ha létezik egyáltalán. Azon gondolkodtam egyébként, hogy megcsinálgatom részenként, az előbbi módon. Ez mennyire elfogadható szerintetek? Azért részletekben, mert nem kicsi a kert, cca 1000 m2, meg más dolgom is van mindig. :))
    Esetleg az őszi szántással (veteményes) csináltassam meg az egészet és tavasszal mehet a következő lépés? Vagy a füves részt ősszel is meg lehet robizni/bevetni fűvel?
    A bajom igazából az, hogy vannak fák is egy sorban, azokat jó lenne meghagyni, pl. de a ház melletti részen van hinta, homokozó, ott már nehezebb a trakival mozogni.

    Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok, köszönöm előre is a választ!

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák