Hirdetés

Aktív témák

  • JoeBacsi63

    csendes tag

    Sziasztok!

    A TV-m Samsung UE40B7000, de azt gondolom a kérdésem minden olyan TV esetén igaz, amely alkalmas a légi adások dekóder nélküli vételéhez...

    Közeledik a foci VB és ugye a királyi tévék HD-ben nyomják majd a meccseket. Nekem alapvetően T-* kábel előfizetésem van és bementem a szolgáltatómhoz HD ügyben. Egy normális ember azt javasolta, hogy ne fizessek elő a HD csomagjukra, mert az k* drága. Helyette vegyek egy antennát és annak segítségével nézzem a MinDigTV-n a meccseket. Így is tettem, vettem egy antennát és külön-külön az antenna és a kábel is szuperul müxik.

    A problémám az, hogy ugye a TV-n csak egy antenna bemenet van és erre nekem két antennát kellene csatlakoztatnom.

    Van-e ilyen (biztosan van) antenna közösítő? Megnevezés, ár? Megfér-e a két különböző jel egymás mellett? Nem zavarják egymást? Van-e valakinek hasonló ügyből származó tapasztalata?

    Jelenleg elég macerás az antennacsere folyamata, mert minden egyes csere után tapasztalatom szerint újra meg kell kerestetnem a TV-vel a csatornákat. Nem is beszélve arról, ha a TV felkerül a végleges helyére a falra, az anetnna csere elég macerás lesz.

    Köszönöm szépen!

Aktív témák