Hirdetés

Aktív témák

  • metron

    tag

    válasz dyne #10431 üzenetére

    Az, hogy szubjektive leirod, hogy neked ez tetszik az egy dolog! De te kovetkezetesen irtal olyan dolgokat, ami objektive nem igaz a ccfl-led temaban, erre valaszoltam. Az, hogy neked tetszik egy szamodra led-hatasnak definialt vmi, az megint okes. Azert vetted mert ez tetszett. De a jo - nem jo kerdes azert kicsit tulmutat a szubjektivitason, ami viszont muszerrel (es utana szemmel is ) merheto.
    Ettol fuggetlenul a B sorozat 2 eves model, senki nem fogja szerintem megvenni 2011-ben. Emelett minden csak nem jo ar-ertek aranyos jelenleg.

    Nem mellesleg a Samuknal jellemzo a panel lotto. B sorozatnal is. Adott tipuson belul Samu es kinai panelekkel is erkezhet a TVd, amit csak kibontas utan tudsz megnezni. (cimke oldalt) Es pont feketeben tud lenni elteres. Tehat az osszehasonlitas Samuknal megintcsak nem relevans szimplan a ccfl-led alapjan. Mert a native kontraszt arany jobban fugg attol, hogy epp Samsung SPVA panellel vagy kinai MVA panellel jott a TV-d. A mert adatok alapjan a kontrasztarany duplaja az SPVA panel eseten. Itt egy MERT(!) teszt es ha visszaolvasol megnezheted, hogy ez azert latszik is szemmel.
    [link]

    MAsik link a te TVd paneljerol (is). [link]
    A te TV-d anno csak Samsung PVA paneles volt 40"-ban. Amivel meg osszehasonlitottad anno azt meg senki nem tudja ha te nem nezted meg az oldalan.
    Ez a panel switching, panel lotto meg letezo tortenet sok TV markanal. Emellet az is meghatarozo, hogy milyen a panel IPS (LGk), PVA-MVA (Samsung-Sony) stb. Az, hogy emellett ccfl v. led mar csak 1 kis szeletke a tortenetben.
    Minden technologiabol van jo es rossz, atfedesekkel.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák