Hirdetés

Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz #09908736 #1736 üzenetére

    "Nem vagyok meggyőzve. Azt hittem, hogy az 55cm-es CRT után majd tűéles képek lesznek, el leszek ájulva"

    Hat, akkor ott eleve az elvarasokkal volt a baj. Egyreszt sima SD adasnal varhato volt, hogy az elessegerzet csokkeni fog, hiszen ugyannyi pixel ket es felszer akkora helyen jelenik meg, persze, hogy kevesbe szep lesz, jobban latszanak a tomoritesi hibak is (amit a DVD-nel pixelesedesnek irsz, az valoszinuleg igazabol az mpeg2 blokkosodasa). 720p-vel meg mindig nem kompenzaltad a kepernyonovekedeset, ott meg mindig kb masfelszer akkorak a pixelek, mint a regi TV-n, raadasul a 720p-s cuccok is altalaban eleg takarekos bitrate-en vannak kodolva, ott is elojonnek a tomoritesi hibak. Ha valami demozasra alkalmas dolgot akarsz, akkor 1080p-s anyagot szedjel le, ami legalabb 20-30 GB/ora.

    "Feleségem kezdi úgy érezni, hogy kidobtunk 150 rugót feleslegesen"

    Nyugtass meg: az azert neki is feltunt, hogy immar van egy ujabb TV-tek, aminek tobb, mint haromszor akkora a kepmerete, mint a reginek :)

    Godefroy: az analog adas minosege leginkabb es elsosorban attol fugg, hogy milyen minosegu jelet kap a tuner, a technikai varazslas mar csak viszonylag keveset tud rajta javitani.

    [ Szerkesztve ]

    DRM is theft

Aktív témák