Hirdetés

Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz adamssss #7066 üzenetére

    Tegnap én is megnéztem több Philips TV-t is(okosan, így rendelés után :D ), és számomra is gyengébbnek tűnt, a mellette lévő samu/lg/sony TV-hez képest. Volt amelyiken HD, volt amelyiken analog adás ment, mindkettőnél. De bízom bennetek, hogy jó választás volt a 5605 :)
    Egy tuti, hogy a Philips TV-ken be volt kapcsolva valami felesleges hülyeség(pl a zajszűrés így első blikkre tuti), és ez is eleget variált a képminőségen. A színek nekem nem tűntek rossznak, inkább életlen, és elmosott volt a képe(ebből gondolom, hogy a noise reduction aktív volt).
    Minden esetre várom már, hogy meglegyen, és úgyis a beállítások menüponttal fogom kezdeni a dolgot :))

    Így offban megjegyezném, hogy az ilyen "hülye azért nem vagyok", meg a "minőség szakértőktől" boltokban néha van fejetlenség rendesen. Egyrészt nem hiszem el, hogy nem érne rá valaki, és legalább így szemre ne tudnák belőni a TV-ket. Így a tudatlan vásárló csak bemegy, rábök a legjobbnak tűnőre, aztán dolga végeztével hazamegy, pedig lehet otthagyott volna 20-30k-val többet, ha a kiszemelt mellett lévő TV rendesen be van állítva. Ez szerintem a boltban dolgozóknak is érdeke lenne :U
    A másik meg, hogy ha kérdezek valamit, sokszor csak pislogok, hogy miket mondanak. Azért szvsz egy kis hozzáértés elvárható lenne. Tegnap pl egy 2.1-es hangszórószettet vettünk haverral, de amit elsőre kinéztünk, egy genius(telefonról mindent végigpróbáltunk) nem volt raktáron. Szóltunk az eladónak, ő meg lelkesen ajánlotta a mellette lévőt, hogy az úgyis erősebb teljesítményű.. a sub volt vagy 10x10cm.. hát persze :DDD Szóval próba megint, és hoztuk a második legjobbnak tűnőt, ami árba belefért..

    Na Sorry az OFF-ért.. :B

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Aktív témák