Hirdetés

Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Sziasztok, ma végre megvettem a kisebbik ld550öst, egy 32est, majd kb egy hónap múlva jön az 52es..

    Hááát..
    Nagyon vegyes érzelmeim vannak!

    Komoly az, hogy nem lehet egyszerre beállítani az analóg és digitális adásokat, mert az antennát is címkézni kell, és aszerint menti/törli a listát??
    Ez számomra eléggé hihetetlennek tűnik!
    Egyelőre hibrid üzemmódban használom (van egy kis manuális átkapcsolóm, abba van bevezetve a upc kábel és a tetőn lévő széles sávú antenna).
    A 42esemen (42lg5500) az input opcióknál van olyan külön, hogy dvb és külön az, hogy tv, míg ennél csak annyi van, hogy antenna, és akkor külön kell mindig beállítani, hogy kábel vagy antenna, de ilyenkor mindig minden törlődik és kezdhetem elölről..
    Ez eléggé visszalépésnek tűnik számomra.

    A másik pedig, hogy próbáltam rákapcsolni a htpc-met (egy ion asrock nettop) hdmivel, de egyszerűen azt írja ki a tv, hogy nincs jel!
    A gép érzékeli, át is kapcsol, kiírja a felbontást meg minden, de akárhogyan állítom a képernyőt a gépen, a tv-n nem lesz kép.
    Viszont ha laptopomat kötöm rá hdmivel, akkor meg minden megy rendesen.
    A htpc-met tökéletesen használtam idáig a 42essel, full hdben, soha semmi gond nem volt vele..

    Ha ezeket a hibákat nem lehet orvosolni, az számomra eléggé nagy visszalépés lenne, és erősen elgondolkodnék arról, hogy az 52esből is ld550est vegyek-e..

    Ja, meg a másik: milyen truemotion beállításokat ajánlotok upc analóg kábelhet, dvb-t adáshoz és 24p-s hd lejátszáshoz?

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Aktív témák