Hirdetés

Aktív témák

  • Radioactive

    tag

    Sziasztok!

    Sok mindenhez értek, de az LCD tv-kről speciel a specifikációkban gyakorta írtakon kívül semmit sem tudok. Ma néztem, és bár nem innen a legcélszerűbb vásárolni, de a Tescoban, hogy 89.990-ért adnak egy JVC Full-HD LCD Tv-t. Erről sikerült kinyomozni hogy csak 3000:1 kontrasztos, meg 8ms válaszidős, ez nem kell. Viszont van egy ugyan ilyen, 81 centis LG, ugyanennyiért, és nyilván a Samsungot meg az LG-t preferálnám. Samsung pl. 109k-ért van. Típusszámot nem tudok, de aki esetleg ismeri ezeket a TV-ket, az segítene, hogy melyiket lenne célszerű választani?
    Továbbá nekem olyan TV kéne, ami usb csatis, hdmi de ez úgy gondolom már minden van (legalábbis amiket néztem azokon volt), max 81 centis de kisebb lehet, válaszidő 5ms-nél nem nagyobb,és 1080p. Samsung vagy LG jöhet szóba. Szóval ha valaki tudna ajánlani, minél olcsóbban egy ilyen TV-t, annak nagyon megköszönném. Laptoppal összekötném, de nem játékra, úgyhogy az imént mikor olvasgattam itt az inputlag játék szempontjából nem számít. Valami ötlet valakitől, jó árban? Szegedi vagyok tehát országos bolt kínálata vagy helyi bolté jöhetne szóba leginkább.
    Előre is köszönöm a válaszokat!

    Radioactive

    "Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."

Aktív témák