Hirdetés

Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz c41r0^ #7842 üzenetére

    Csak azért mertem szólni, mert van itthon egy 50-es Samsung Plazmám, egy 47-es Philips 7605-ös mint monitor, és egy régebbi LG 37"-os tévé, mint már bedobozolt, és eladó készülék. Van ismerős, aki tévéket szerel, tőle kérdeztem, azt mondja, a káva az egy műanyag darab, nem feszít semmit, mert a kijelző egy frankó fémkeretben van. A talp se a kerethez van erősítve, hanem ennek a kijelző körüli fémkeretnek az alsó hátsó részéhez. Szétszedtem a Philipset, itt egy jó kép róla:


    Ez kb 3cm vastag, profillemezből összeállított keret, az, hogy egy műanyag még kívülről rá van csavarozva, nem kifejezetten lesz mérvadó.

    És igen, ha a Philips más panelt tesz be, azt is csak azért, mert nem tud a saját cég eleget gyártani, de szerinte egykutya, ha nem tudod mi van benne, sosem mondod meg, melyik panelt nézed...
    Nekem volt az LG-m, jó volt, elégedett voltam vele, van ez a másik kettő, ezekkel sincsen bajom. Nem vagyok kifejezetten márkafüggő, amelyik jó, vagy jókat hallok róla, azt veszem meg. Bár tény pl, hogy plazmában az LG-t nem dícsérték.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Aktív témák