Hirdetés

Aktív témák

  • PpenoO

    őstag

    válasz Cyrin #9067 üzenetére

    Abban teljes mértékben egyetértek, tegnap én is rájöttem :DDD , hogy teljesen felesleges demók alapján eldönteni melyik Tv a jobb. USB anyagot nem vittem magammal, gondolván arra, ha elakarnak adni egy 300+ Tv-t csak megtesznek annyit, hogy ők tesznek be valamilyen anyagot, ne adjisten rendelkeznek digitális tv adással, amit rákötnek..de sajnos ez a világ már nem az a világ (..csába megöregedtem :O ). Elenyésző azon vásárlóknak a száma, akik utána is járnak miért adnak ki ennyi pénzt, ha van rá keret simán kifizetik szó szerint csukott szemmel..

    Visszatérve a két versenyzőhöz, tegnap kicsit utánajártam a Samu után és több helyen is a tesztben illetve a hozzászólásokban többen jelezték, hogy a Motion Plus bekapcsolásánál tapasztaltak több másodperces akadozásokat képváltásnál:

    [link]

    Arról nem találtam viszont infót, hogy firmware update-el sikerült volna ezt a hibát kiküszöbölni.

    A másik negatívuma a Tv-nek, hogy 100ms az input lagja, game mode-ot aktiválva az input lag 40ms körül alakul. Ez azt eredményezi 720p és 1080p anyagok megjelenítésnél, hogy a hang észrevehetően gyorsabb mint a kép és ilyenkor a lejátszón kell beállítani egy kb 100ms hang késleltetést...

    A fent leírt két negatívum miatt eléggé kiábrándultam a C750ből :(((
    Ma este rágyúrok a Sony EX500-asra. Remélem nem fogok találkozni ilyen negatívumokkal. Sajnos ha Sonyba szeretnék 3D-t akkor 400+ kellene kiadnom érte amit egy Tv-ért biztos nem fogok kiadni..Esetleg valakinek lenne alternatívája max 250ért ami tudja a 3D-t és nem szenved olyan gyerekbetegségekben mint a C750, kérem jelezze.

    Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák