Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz bucketb0b #37998 üzenetére

    Bármilyen tanács jobb a flamenél.

    Embereknek akkorára tud nőni az arca, mert reggeltől estig egy szutykos játék előtt ülnek, és kimaxolják a kockaságukat - ezáltal felsőbbrendünek érzik magukat, és nekik már bármit lehet (ez most általános, nem elsősorban rád értem).

    Én speciel öreg vagyok már ahhoz, hogy reggeltől estig ezzel a szarral toljam, van életem, munkám, párom, barátaim. Ha időm engedi inkább velük vagyok, aztán néha leülök egy kis feszültség levezetés érdekében.

    Lassabb vagyok már mint egy tizenéves? Lassabban reagálok? Igen.
    Fogok-e valaha pro szinten játszani? Aligha.
    Akarok? Nem.
    Kikapcsolódni, szórakozni szeretnék? Igen.
    Szórakozás, hogy pár tizenéves hormonzavaros méregzsák anyázását kell olvasnom? Aligha.

    A bénáknak tudod milyen tanácsot adok? Mit buildeljen, ne ekkor és akkor menjen be. És általában elég hamar megérti, hogy mit akarok tőle.

    Én is voltam kezdőként lebénázva, nem segített. Az sokkal inkább, amikor valaki megírta, hogy ennek vagy annak a hősnek ne úgy kezdjem a buildjét ahogy kezdtem, hanem mással. Ne abban az adott sorrendben használjam a képességeit, hanem egy másik sorrendben.

    A flame nem old meg semmit, max. bemutatja, hogy az általad lehülyézetteknél te sem vagy sokkal magasabb színvonalon értelmileg - just sayin'...

    Kedvencem az ízi, easy, eazy. Benyögi ARAM meccsen amikor kapnak egy olyan csapatot, amivel csak egy féllábú majom nem képes lehozni egy meccset. Normálon végig afkol valaki a csapatunkban, vagy épp az enemyben, a meccs végén tuti van valami retardált a másik oldalról "easy" szöveggel. Gratulálok.

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák