Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hamuuuu

    tag

    válasz TBT #42999 üzenetére

    Kérdés,miért is kellett váltani Rudy-t Loulexre?-.-
    elgondolkodtató,hogy lecserélték az igen aktivan játszó Rudyt egy totálisan passív Loulexre. Végignézve ezt a "meccsnek" mondható és legalábbis papírforma szerint nyert meccset, én se Foxnak és Loulexnek nem szavaznék továbbiakban játékot.
    Loulex egész meccsen csak farmolt és wardokat szedett ki....alapban ez nem rossz.De amikor elérhető az ultija és nem tud felmenni topra segiteni Csacsinak....Szóval no comment komolyan. Másik,hogy az ujja biztos mindig a nagy piros "PANIC" gombon volt. Pl.: minek ment oda 1v4-ben dragont lopni low hp-val?másik,hogy simán beszedte a kill-t Betsy corki val....
    Másik szerep Fox,aki igazából állandóan csak másodlagos a meccsben,nincs rá kiélezve a fő dmg szerep vagy nem is tudja ezt biztosítani....De akkor minek van még ott?
    Tegnapi meccsen is hozták Viktort corki ellen,szóval alapban esélytelen.Inkább hozták volna a szokásos Ahri vagy Zed picket Foxnak(amivel megjegyzem azért szokott valamit alkotni.Legalább splitpush-t tudott volna csinálni.Többször is volt esélye egy kill-re,de last hit nuku. Mondjuk egy anivia se lett volna rossz a teamcompban.
    Másik hiba volt ebben a meccsben a Nautilus.Egyáltalán nem illett ebbe a compba.Bepickelték és nem úgy sült el a roccat pickjei,ahogy gondolták. Maradt az ő kezében,mert Hyli nem nagy nautilus gamer.
    Egy Poppy vagy Ryze pick jobban jött volna neki.Dmgben és frontlane-ben is kipótolta volna a hiányt. "egy fecske nem csinál nyarat"
    Eddig nagy probléma volt boton Vardags-l,most bot jó.
    Ott volt Froggen,aki igencsak jól játszik.Nem hiszem el,hogy őt nem tudták draftolni.
    Shippy jól gondolkozott és jól választott, azzal a lucian + alistar compozíóval. Többit hagyjuk szerintem....
    De könnyen beszél az ember külső szemlélőként. órákig lehetne ezt elemezgetni.De felesleges.
    Ja,megjegyzem....egy vízumot nem mindig egyszerű elintézni.Főleg,ha orosz-németről van szó :D de ez politika

    [ Szerkesztve ]

    "A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

Új hozzászólás Aktív témák